Cautare

1015 de rezultate pentru "georgescu marin" (3.67 secunde)
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Marin Constantin de la Sanatatea din plante, din Dambovita, Crevedia, este prezent cu un stand in curtea MTR, la Piata Taraneasca. ... Avem trandafiri decorativi si plante aromatice, precum salvie, busuioc, maghiran, oregano, tarhon avem rozmarin, salvie, ne-a spus Marin Constantin.
Juratii instantei americane au dat fiecare in parte cate un cap in gura poporului roman si intr-un profund dispret fata de noi si de normele elementare de drept au hotarat ca puscasul marin Christopher Van Goethem este nevinovat pentru uciderea lui Teo Peter.
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Mihai Georgescu, Bere Gratis: ... Petrisor Obae, Elisabeta Lipa, Liana Stanciu, Cristian Hrubaru, Mihai Georgescu, Calin Goia, Oana Ionita (bebelusa Oana), Leonard Doroftei si Dezbracatu.
Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare.
Purtatorul de cuvant al PSD Mures, senatorul Cristian Radu Georgescu, a declarat ca partidul poate scoate alt gen de persoane in fata decat Marian Vanghelie, care "cadreaza foarte mult pe profilul lui Basescu". ... Domnul Vanghelie cadreaza foarte mult pe profilul domnului Traian Basescu", a afirmat Georgescu.
Colectionarul Florin Georgescu a venit la targul de la MTR cu ceasuri, lonioane, ceasuri de la inceputul secolului XX, un ac de palarie, un ceas de mana Jacques Lehmans, ceasuri din secolul XIX, pafta, care costa 100 Ron, un mojar de bronz, si este reprezentativa pentru 1920, obiecte de bronz, obiecte de alama, un ceas rusesc la 250 Ron.
Florin Georgescu:
Dinescu, semnata de fostul director al SRI Costin Georgescu. Astfel, C.V Tudor a mai cerut conducerii CNSAS sa-l audieze si pe Costin Georgescu pentru a declara daca semnatura ii apartine sau nu.
Angajamentul semnat la Securitate de Radu Vasile, fost premier in regimul Constantinescu, a fost descoperit in 1999, inainte de adoptarea Legii Ticu, dupa ce seful statului a cerut verificarea dosarelor a zece membri CSAT, a declarat marti seara fostul sef al SRI Costin Georgescu intr-o emisiune televizata.
Liderul PNL Sector 2, Mihai Georgescu, a declarat ca decizia excluderii din partid a lui Theodor Stolojan a fost amanata, motivul fiind o consultare mai larga a forurilor de conducere ale filialei.
Pe de alta parte, senatorul PSD Cristian Radu Georgescu este convins ca motiunea impotriva ministrului Justitiei, Monica Macovei, are toate sansele sa treaca de Senat.
Dan Lucian Georgescu - jurist; ... Saveta Georgescu - educatoare; 11. Elena Tiron - invatatoare; 12. Emanuel Mircea - economist; 13.
Comisarul sef Ionel Georgescu (foto), pana in prezent director adjunct al Directiei Generale Anticoruptie, a fost imputernicit la comanda DGA, dupa ce detasarea lui Irinel Paun la aceasta unitate a incetat. Imputernicirea lui Georgescu va avea efecte incepand de azi, 21 aprilie.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Prezidat de profesorul Nicolae Marinescu, evenimentul s-a bucurat de prezenta prefectului judetului, Eugen Georgescu, a presedintelui consiliului judetean, Ion Prioteasa, viceprimarilor Marinica Dinca si Teodor Sas. ... Este cazul profesorului universitar doctor Ioan Georgescu, care a primit diploma de excelenta, pentru intreaga cariera medicala.
Nici prefectul Eugen Georgescu nu stie. ... E complicat", a marturisit prefectul Eugen Georgescu. Intrebat daca s-a intors la munca, Ionel Ciobotea a raspuns enigmatic:
Nici prefectul Eugen Georgescu nu stie. ... E complicat", a marturisit prefectul Eugen Georgescu. Intrebat daca s-a intors la munca, Ionel Ciobotea a raspuns enigmatic:
google-analytics.com